Ga naar de inhoud

Foto – Info en tarieven

Voor een fotosessie van 45 minuten op locatie is het tarief €95,-. In overleg kiezen we ca 10 foto’s welke nabewerkt worden, deze ontvangt u digitaal.

Het nabewerken houdt in dat de foto’s gecontroleerd worden op scherpte, belichting, kleuren, ruis, vervorming, uitsnede en dergelijke. Hierbij worden ze geoptimaliseerd en vervolgens opgeslagen in een gangbaar JPEG-formaat met een redelijk bestandsgrootte. Dit nabewerken is essentieel om de goede kwaliteit te leveren voor weergave op een beeldscherm of afdruk. Per uur fotografie wordt er ongeveer 3 uur in het nabewerken gestoken.

Bij jubilea is het vaak de wens om meerdere groepjes te fotograferen. Vanzelfsprekend kost dit wat meer tijd, reken hierbij op ca 1,5 uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Een groepsfotosessie kost €135,-, voor groepsfoto en 2 gezinnen, per gezin komt hier €50 bij. Ook hierbij wordt digitaal afgeleverd en in overleg kan nog worden nabewerkt. De prijzen zijn een indicatie,


Ook voor afdrukken op hoge kwaliteit bij een goede afdrukcentrale op foto of canvas kan ik u helpen. Wilt u zelf de foto’s afdrukken? Dan adviseer ik dit te doen bij ProFotonet, omdat deze professionele centrale de foto’s het meest tot zijn recht laat komen.

Foto’s worden digitaal aangeleverd via een downloadbare link. Wilt u liever een USB met alle nabewerkte foto’s van de shoot? Dat is mogelijkk, hiervoor wordt €50,- gerekend.
Hebt u speciale wensen? Er is veel mogelijk: neem dan contact met mij op.

Fotobewerking

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld of (oude) foto’s hersteld kunnen worden of foto’s bewerkt. Vraag mij hiernaar, dit vind ik leuk om te doen en er is veel mogelijk.