Ga naar de inhoud

Video – Info en tarieven

Welkom. Wat kost het filmen van een bruiloft? Dit is afhankelijk van uw wensen: wilt u de hele dag gefilmd hebben of een gedeelte?
Qua kwaliteit en prijs durf ik te zeggen vergelijkbaar te zijn met de meeste videografen uit de buurt. Dit komt mede door de ervaring van het aantal bruiloften in de laatste jaren.

Wat onderscheidt mij?
Elke bruiloft is uniek. De hoogtepunten liggen vaak vast, maar daaromheen is elke bruiloft anders. Mijn doel is om deze dag voor het bruidspaar uniek vast te leggen. Het filmen gebeurt deels met een Canon XF100 Full-HD 50mBit, en een losse 4K-DJI camera wat in mooie stabiele beelden resulteert. Leuk weetje: de XF100 is lange tijd door BBC gebruikt als reportage-camera wegens de hoge kwaliteit en kleurechtheid van de beelden. 

XF100 Full-HD camera

Bij het pakket a ‘Compleet’ is de half-uur-film is een fijne optie om een samenvatting van de hele bruiloft te laten zien. Deze wordt naast de complete film geleverd, welke ca. 1,5 uur duurt. Daarnaast laat ik op deze site graag een korte impressie zien van 1 á 2 minuten. De film wordt opgenomen in Full-HD kwaliteit. Omdat een DVD geen Full HD kan weergeven, wordt de film bij voorkeur op USB afgeleverd. Omdat mijn interesse ook in fotografie ligt, maak ik graag ook wat foto’s welke gebruikt worden kunnen voor de lay-out van de film.  

Omdat er veel mogelijk is, wil ik dit graag doorspreken met een bruidspaar. Neem daarom gerust contact op!

Indicatie van mogelijke pakketten:

INHOUD PAKKET A
‘STANDAARD’
PAKKET B
‘UITGEBREID’
PAKKET C
‘COMPLEET’
Filmtijden ca. 08:00 – 14:30 ca. 08:00 – 18:00 ca. 07:30 – 21:30
Levering USB USB USB
USB bevat: Film van ca. 30 minuten Film van ca. 45 uur (complete dag) Film van ca. 75 minuten (complete dag)
  –  Film van 0,5 uur (samenvatting
       
Incl. korte samenvatting  van ca 3min.:
 ja  ja  ja
Reiskosten: Inclusief 40km Inclusief 50km Inclusief 60km
Prijs: €815,- €945,- €1450,-

Afwijkende tijden en details zijn uiteraard bespreekbaar. Te denken valt hierbij aan: de complete trouwceremonie in zijn geheel opgenomen als apart bestand, of een same-day-edit. Een same-day edit wordt standaard niet aangeboden, omdat dit erg afhankelijk is van de locatie en tijd, hier is ongeveer 4 uur tijd voor nodig. 
Ik film en fotografeer niet tijdens de kerkdienst en niet op recepties met muziek of dans.
Filmen is inclusief bewerken. Bewerken duurt ca. 40 uur bij een complete dag film.
Vervoer: wordt er meer dan de inbegrepen km’s gereden, dan wordt €0,30 per extra km gerekend.