Ga naar de inhoud

Site: Forever Aloë Vera kortingen

Hallo beste bezoeker! Ik ben blij als we op deze site wat voor u kunnen betekenen.

Al een tijdlang ben ik verkooppunt van Aloë Vera producten. Omdat de tijd ontbreekt, ben ik niet heel erg actief aan het promoten. Maar ben je geïnteresseerd in Forever Aloë Vera producten? Dan kan ik als verkoper een korting aanbieden. Deze kortingen kan ik beperkt aanmaken voor maximaal 20 personen, dus als de link niet meer werkt, laat het me even weten.

Skincare korting 15%
Personal Care
Huishouden

Huidverzorging, zoals Aloë Vera Gelly, MSM gel, body lotion, propolis creme enz enz.

Via deze link 15% korting: Skincare 15%

Persoonlijke verzorging, zoals shampoo, conditioner, deodorant stick, aftershave, cooling lotion enz.

via deze link: Personal care

Huishouden, zoals handzeep, desinfectiegel,

via deze link: household 15%